Lossingswas TR-102 Regular Mould Release (396gr)

23,50

Excl. BTW: €19,42

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
4708796

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Kwantumkorting

Totaal van bestelling Prijs per product
2 of meer €21,95
5 of meer €20,95
Bestellen

Omschrijving

De TR-102 standaard lossingswas is een hoge kwaliteit lossingswas met perfecte afbouw voor een snelle en gelijkmatige verdeling tijdens het inpoetsen. De was is erg gemakkelijk in gebruik en het uitpoetsen, het is goed te zien waar de was is aangebracht.

Instructies:

  1. De lossingswas dun aanbrengen op de schone, droge ondergrond, ongeveer 75 tot 100ml/m2. Productiemal moet tijdens het gehele proces op kamertemperatuur blijven.
  2. De was 5 tot 10 minuten laten drogen, was droogt wit uit.
  3. Materiaal met een schone doek, liefst katoen uitpoetsen. (Tip: gebruik onze speciaal hiervoor bedoelde katoenen poetsdoeken hiervoor)
  4. Meestal gebruiken wij in onze productie twee uitpoetsdoeken, de eerste gebruiken we voor het uitpoetsen van de was na het aanbrengen, de tweede gebruiken voor een tweede keer uitpoetsen.
  5. Bij een nieuwe mal adviseren wij deze lossingswas 6x aan te brengen met minimaal 1 uur tussen elke laag. 
  6. Na de laatste laag minimaal 8 tot 12 uur wachten voordat de gelcoat wordt aangebracht.

Belangrijke regel: raak nooit een mal of model aan die in de lossingswas staat. De zuren die altijd op onze handen zitten tasten de lossingswas aan.

Losmiddelen zijn belangrijke componenten in de composietindustrie als het gaat om bijvoorbeeld de oppervlaktekwaliteit. Met een goed systeem kan de glansgraad en de graad van lossing gestuurd worden. Om voortijdig lossen en de daarbij behorende problemen (krimpvlekken, glasaftekening, etc.) te voorkomen, moet het juiste systeem gebruikt worden en juist toegepast worden. Het aanbrengen van het losmiddel zorgt ervoor dat de mal van de nodige slip-factor wordt voorzien. Hierdoor is het probleemloos lossen mogelijk en worden problemen door chemische hechting vermeden.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder