Glasmat 450gram per m2

4,85

Excl. BTW: €4,01

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
2640574

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Kwantumkorting

Totaal van bestelling Prijs per product
5 of meer €3,39
20 of meer €2,75
132 of meer €1,43
Bestellen

Omschrijving

De standaard glasvezelmat van 450 gram per vierkante meter. Wordt veelal gebruikt voor de normale laagopbouw, elke laag samen met polyesterhars geeft ongeveer een dikte van 1mm. 

Onze glasvezelmatten zijn van de fabrikant Oschatz. MA141 is een glasvezelmat gemaakt van E glas met een silaan finish. De vezels hebben een lengte van maximaal 50 mm en een tex getal van 35. De poederbinding is in styreen oplosbaar en zorgt voor een goede transparantheid en een geringe vochtgevoeligheid. Geschikt voor polyester en vinylester harsen.

Door hun gunstige prijs worden glasvezel versterkingmaterialen verreweg het meest ingezet. Glasvezel versterkingsmaterialen kenmerken zich door hun goede treksterkte, druksterkte en rek tot breuk. Zowel polyester, vinylester als epoxy harsen hebben een goede hechting op glasvezels.

Topkwaliteit van een A merk
We leveren altijd hetzelfde merk glasmat: Oschatz / PD Fibre Glass Group.
PD Fibre Glass Group is een wereldwijde toonaangevende glasmat producent die een compleet programma aan glasmatten produceert.

Bij ons vind je dus geen B-kwaliteit van een vreemde oorsprong of wisselende kwaliteit. Als professioneel polyester fabrikant weten wij als geen ander hoe vervelend het is dat materiaal anders reageert dan gewenst.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder